SAMEN WERKEN AAN SPORTEN, SPELEN EN RECREËREN

Denk & Doe Mee! (Aanmelden niet meer mogelijk)

en jij 21 jaar en ouder dan 4 jaar en wil jij helpen om de buitenruimte aan de Jan ter Gouwweg geweldig te maken?

Aan de Jan ter Gouwweg worden nieuwe woningen gebouwd met daarbij plekken om te spelen, te sporten en elkaar te ontmoeten. Deze plekken moeten wel bedacht worden en daar kan jij bij helpen. De ontwerpers willen weten wat jij belangrijk vindt, want jij gaat er straks gebruik van maken.

Maar het is wel een puzzel, want hoe maak je plekken die voor iedereen leuk zijn en echt gemaakt kunnen worden? Denk bijvoorbeeld aan de ruimte die er is en wat kinderen van verschillende leeftijden leuk vinden. Jij speelt er straks vast niet alleen!

Doe je mee?

Om deze puzzel samen met jou op te lossen organiseren de ontwerpers een speciale bijeenkomst voor alle kinderen die mee willen doen. De bijeenkomst vindt plaats op 12 oktober van 19:00 tot 20:15. Via het internet kan jij er bij zijn, met een computer of laptop. Het scherm van een telefoon is helaas te klein om alles goed te zien en daarnaast is een muis handig om mee te kunnen doen.

Hieronder kun je het resultaat van het 'ik doe mee' proces downloaden en bekijken.

Bekijk PDF

Stap 1

Meld je aan

Aanmelden (van 4 tot en met 21 jaar) kan tot 6 oktober 2021

Stap 2

Ik Doe Mee!

Als je je opgeeft dan krijg je een voor het event een link toegestuurd. Met deze link en je emailadres kan je vanaf 5 minuten voordat de bijeenkomst start inloggen. Je krijgt ook alle info nog eens opgestuurd als je je opgeeft.

Stap 3

Het 'Ik Doe Mee' proces

In het 'Ik Doe Mee' proces gaan op 12 oktober tussen 19.00 en 20.15 uur online samen werken aan de invulling van sporten, spelen en recreëren, voor een mooi resultaat.